A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято об’єднання поколінь

Дата: 17.10.2018 14:46
Кількість переглядів: 487

Фото без описуНапередодні Покрови Пресвятої Богородиці Чемеровецький навчально-виховний комплекс  №2«ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» гостинно прийняв у своїх стінах учнів 9 класів Чемеровецького навчально-виховного комплексу №1 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, ліцею та МНВК», Почапинецького, Кугаєвецького та Свіршковецького закладів загальної освіти на святкування одного з найбільш шанованих свят усіх православних християн.

Організатори заходу запропонували гостям провести день в дусі українських традицій та колориту історії. Усіх учасників свята об`єднали  не тільки спільні інтереси та події, а й калинові символи-обереги на грудях кожного.

Про зв'язок поколінь, невмирущість героїчних і християнських традицій  народу учням розказав настоятель храмів у селах Хропотова та Юрківці  отець Михайло Дмитрів, який подарував навчальному закладу ікону Покрови Пресвятої Богородиці. Також на учнівське літературно-музичне свято запросили учасника антитерористичної операції Сергія Берлінського, який  поділився своїми спогадами,  розповів  про подвиг наших добровольців та військових на Сході. Почесний гість подарував дітям можливість переглянути документальний фільм  "Невидимий батальйон", продюсером якого є його донька Марія Берлінська, що уже демонструвався у посольствах України в Великій Британії та  Сполучених Штатів Америки.

Також діти ініціювали проведення благодійної акції та зібрали кошти для підтримки аеророзвідки Київського волонтерського центру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь