A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Педагогічне віче «До сторіччя від Дня народження. В.Сухомлинський у діалозі із сучасністю»

Дата: 31.10.2018 16:51
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Метою педагогічного віче, яке відбулося сьогодні в актовій залі Чемеровецького НВК№1, було розкриття важливості педагогічних ідей Василя Сухомлинського для розбудови Нової української школи, а завданням – виявити і презентувати досвід творчого впровадження ідей великого педагога. Активними учасниками зібрання стали заступник голови Чемеровецької селищної ради – Юлія Повар і начальник відділу освіти, молоді та спорту – Ірина Качуріна. Актуально та емоційно прозвучали виступи лауреатів премії імені Василя Сухомлинського Тетяни Антецької з проблеми виховання на цінностях і Наталії Фастової з питань реалізації ідей В.Сухомлинського щодо розумового розвитку першокласників.

                В дослідницькому блоці педагогічного віче креативні ідеї використання спадщини Сухомлинського в освітньому процесі представили: заступник директора з виховної роботи Чемеровецького НВК №2 - Лілія Лис,

вчитель української мови та літератури Кугаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Лариса Пекарчук, вчитель зарубіжної літератури Чемеровецького НВК №1 – Наталія Добруцька, вчитель початкових класів Свіршковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Алла Волошина, вчитель історії Сокиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів – Наталія Задоянчук.

                 Практичний блок успішно провели методисти Оксана Пазинюк у методичній студії «Освітянські арабески педагогічного досвіду. Сторітелінг як мистецтво успішного навчання – РАФТ» і Леся Дудко у педагогічній майстерні «Виховання на цінностях у творах В.Сухомлинського для Нової української школи».

                Модератором педагогічного віче і реалізатором ідеї формування постаті сучасного вчителя у спадщині Сухомлинського та у Новій українській школі стала завідувач методичним кабінетом Валентина Колодій. Забезпечили змістовну виставку тематичної літератури методисти Чемеровецької бібліотеки. За підсумками педагогічного віче буде підготовлено і видано посібник «Ідеї Василя Сухомлинського в розбудові Нової української школи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь