A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

У боротьбі з тіньовою зайнятістю

Дата: 27.11.2018 14:20
Кількість переглядів: 419

Фото без описуОдним із основних пріоритетних завдань для розвитку, які визначено Чемеровецькою селищною радою - легалізація тіньової зайнятості. Системність роботи спрямована на дотримання законодавства про працю роботодавцями громади, недопущення виплати заробітної плати в «конвертах», виплати її менше мінімально встановленого рівня та не оформлення трудових відносин.З метою сприяння вирішенню проблеми детінізації економіки шляхом легалізації виплати заробітної плати та зменшення нелегальної зайнятості для збільшення податкових надходжень та забезпечення соціального захисту найманих працівників розпорядженням селищного голови створена робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

В результаті вжитих заходів  8 суб'єктів господарювання уклали 22 трудових договори з найманими працівниками та 2 договори цивільно-правового характеру, 6 осіб зареєстровано приватними підприємцями.

Результативною у боротьбі з тіньовою зайнятістю є інформаційно-роз’яснювальна робота.  Відділом з питань соціальної політики напрацьовано  буклети-брошури з інформацією про переваги офіційного працевлаштування та дотримання мінімальних гарантій з оплати праці, які періодично розповсюджуються серед населення.

З метою залучення громадськості до узаконення та легалізації трудової зайнятості з середини листопада і до кінця року оголошено масштабну акцію «Повідом про незадекларовану працю».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь