A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«BATTLE» В ДІЇ !

Дата: 29.11.2018 16:59
Кількість переглядів: 512

Прагнучи виховати людину нового суспільства,людину,відповідальну і здатну до прийняття рішень,ми переконалися в необхідності діалогу між дітьми  і дорослими.  Рішучість і сміливість у висловлюванні своєї думки, готовність аргументувати власну позицію у різноманітних життєвих ситуаціях, максимальна толерантність у висловлюваннях і поведінці будуть сформовані лише за використання активних діалогічних технологій навчання. З огляду на спілкування міжнародної спільноти на новий рівень виходять дебати.  Саме тому з метою розширення на Чемеровеччині мережі підліткових інтелектуальних клубів, запідтримки обдарованих дітей та юнацтва,розвитку інтелектуальних і соціальних навичок серед учнівської спільноти сьогодні у Чемеровецькому Будинку школярів стартував лідерський дебатний клуб «BATTLE» органів учнівського самоврядування та координаторів ДЮО.

На першому засіданні  були висвітлені актуальні питання учнівської спільноти  сьогодення, зокрема «Діти в Україні захищені від усіх проявів зневаги, жорстокості та експлуатації», «Чи варто запровадити технологію анонімного доступу батьків до акаунтів дітей в соціальних мережах?», «Батьки мають відповідати за злочини, скоєні їхніми дітьми».

Дебати - це публічний обмін думками та суперечка між двома сторонами заради перемоги та правоти своїх переконань.

В дебатах взяли участь учні та педагоги Чемеровецького НВК №1, Чемеровецького НВК  №2, Кугаєвецької, Кочубіївської, Красноставської, Почапинецької, Летавської, Чорнянської, Черчецької, Вільховецької, Вишнівчицької, Більської, Закупнянської, Івахновецької,Гусятинської, Сокиринецької, Свіршковецької, Кутковецької шкіл.

Дебати проходили за програмою відомого британсько-австрійського соціолога, логіка та філософа Карла Поппера. Учні та дорослі, поділившись на стверджуючі та заперечуючи команди,  своєю активністю і ґрунтовною підготовкою спробували переконати експертів та опонентів змістовністю промов, обґрунтованістю теми, повнотою знання  дефініцій, гостротою висвітлення питань та фактів, конкретністю аргументів та доказів, логічністю та послідовністю, раціональному використанню часу,  мистецтву ораторства та культурі спілкування.

Всі сьогодні були на висоті, очікування справдились. І не важливо, хто переміг, важливо, чого навчились, які навики і знання отримали та насолоду від колективної гри. По завершенні дебатів усіх чекали солодкі дарунки від народного депутата  Верховної ради України Олександра  Гереги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь