A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Залучено кошти обласного бюджету на заміну вікон Свіршковецької ЗОШ

Дата: 11.12.2018 15:11
Кількість переглядів: 361

Фото без описуІніціативи генерального директора приватного підприємства  «Україна – Агро 2С», депутата обласної ради Олега Скринчука в складі представників депутатського корпусу Хмельницької обласної ради від Радикальної партії дозволили вирішити в населених пунктах об’єднаної громади ряд важливих питань соціально-економічного характеру, зокрема, проведення ремонту доріг, капітальний ремонт будівлі Бережанського ДНЗ «Білочка», реконструкції травматологічного відділення Центральної лікарні.

Наступний крок у співпраці допоможе реалізувати новий проект - заміна вікон в приміщенні Свіршковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за кошти обласного бюджету.

З нагоди відзначення  Дня місцевого самоврядування Олегу Скринчуку висловлено Подяку Чемеровецької об’єднаної територіальної громади за взаєморозуміння, підтримку, співпрацю у реалізації перспективних проектів,   вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток  наших населених пунктів. Удень проведення урочистих заходів Олег Леонідович перебував у відрядженні і особисто не мав можливості отримати нагороду. Сьогодні Чемеровецький селищний голова Олександр Собань при зустрічі з керівником потужного сільськогосподарського підприємствабезпосередньо на об’єкті - у Свіршковецькій школі - вручив йому знак визнання за  вагомий внесок у розвиток нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь