A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулось відкриття Головної ялинки

Дата: 20.12.2018 15:28
Кількість переглядів: 586

Фото без описуСьогодні  на центральній площі селища Чемерівці відбулося святкове відкриття Головної ялинки громади. Прикрасою свята стала  ялинка, яка росте  безпосередньо на центральній площі. Усі мешканці та жителі навколишніх будинків мають можливість милуватися її красою кожного дня. Сріблястий тон іграшкових прикрас та гирлянди додали головній красуні особливої ошатності. Відкрив ялинку господар свята – Чемеровецький селищний голова, Собань Олександр Володимирович. Голова громади побажав землякам і гостям свята міцного здоров'я, достатку та злагоди у сім'ях, мирного неба над головою.

Справжнім захопленням для дітей та дорослих стало встановлення біля ялинки казкового містечка  з ангелами, сніговиками, санками в упряжці з оленями, новорічними іграшками,  які особливо гарно виблискують вогниками у вечірню пору доби.  

На центральній площі під час свята працювала "Резиденція Святого Миколая", яку мали можливість відвідати усі гості свята, дітки розповідали Святому вірші, фотографувалися та отримувати подаруночки.

Організатори свята передбачили для учасників дійства майстер-класи, ярмарки, призи та звичайно, подарунки, конкурси та квести за участі аніматорів-героїв казок та мультиків. А після цікавих занять зігрітись можна було гарячим чаєм із запашною випічкою.

Продовження свята передбачили і для дорослих глядачів, які підсвяткову концертну программу насолоджувались гарячим глінтвейном.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь