A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулась двадцять восьма сесія Чемеровецької селищної ради

Дата: 01.02.2019 15:55
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Під головуванням Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня відбулось пленарне засідання чергової сесії селищної ради, в якому взяли участь 22 обранці.

На порядок денний засідання було винесено 105 питань. Першим блоком були питання затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Чемеровецької селищної ради, її виконавчих органів і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної міграційної політики на 2019-2023 роки,  Програм підтримки Чемеровецького районного трудового архіву на 2019-2020 роки та оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2022 року. Заслухано звіти про хід виконання  у 2018 році Програм соціально-економічного та культурного розвитку території Чемеровецької селищної ради за 2018 рік, профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Чемеровецької селищної ради на 2017-2020 роки,  розвитку фізичної культури та спорту в Чемеровецькій селищній раді на період до 2020 року, місцевих стимулів випускників загальноосвітніх навчальних закладів щодо вступу в медичні навчальні заклади на 2017-2021 роки, надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян та малозабезпеченим громадянам на 2018-2020 роки та  Комплексної програми розвитку галузі освіти на території Чемеровецької селищної ради на 2018-2020 роки.

Депутати прийняли ще  ряд важливих рішень, зокрема, затвердили Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Чемеровецької селищної ради  та підтримали внесення змін до структури та штатної чисельності апарату Чемеровецької селищної ради та її виконавчих органів, погодили переліку об’єктів та визначення виду суспільно корисних робіт. Також розглянули 75 земельних питань, затвердили та надали дозвіл на виготовлення технічних документаційта проектів із  землеустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь