A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В Чемерівцях вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2019 16:56
Кількість переглядів: 469

П’ять років тому розпочиналася наймаштабніша за часи незалежності України революція.  Люди вийшли аби відстояти своє право на євроінтеграцію. І ніхто  не передбачав, що фінал протистояння буде настільки кривавим.

Саме сьогодні  у день річниці розстрілів на Майдані, на центральній площі у смт Чемерівці представники влади, учасники подій Революції гідності, духовні наставники, працівники селищної ради, трудові колективи, учнівська та студентська молодь Чемеровеччини спільно вшанували пам'ять всіх українців, які віддали своє життя під час Революції Гідності та під час неоголошеної війни на сході країни, для того щоб Україна стала по-справжньому незалежною та вільною державою. Присутні поклали лампадки та квіти біля пам'ятника "Борцям за незалежність України". Учні шкіл селища Чемерівці у пам’ять про розстріл Героїв Небесної Сотні  виготовили та розвісили на площі паперових ангелів, чим долучились до тихої акції «Ангели пам’яті», яка цього року стала міжнародною, до неї долучилися українці в різних країнах світу.

Продовженням заходу став літературно-музичний перфоменс «З Майданом в серці крізь життя». Селищний голова Олександр Собань під час своєї промови наголосив, що  подвиг героїв назавжди має закарбуватися в наших серцях, а  події чотирирічної боротьби мають стати прикладом величезної любові до України і боротьби за правду й справедливість. Також, Олександр Володимирович відзначив подякою Чемеровецької об’єднаної територіальної громади за патріотизм, активну громадську     позицію учасників Революції  гідності Івана Трофемлюка і Анатолія Соболєва та вручив символ державності та патріотизму - Прапор України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь