A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Своєчасність подання електронних декларацій

Дата: 22.02.2019 11:20
Кількість переглядів: 411

Фото без описуГородоцькою місцевою прокуратурою здійснюються заходи щодо додержання вимог антикорупційного законодавства, а також забезпечується участь у розгляді судом корупційних правопорушень.

З 1 січня 2019 року розпочався новий етап подання електронних декларацій за 2018 рік, згідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Так, відповідно до ст.45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зобов'язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

У випадку не подання або несвоєчасного подання декларації про майновий стан суб'єкта декларування чинним законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.

У поточному році Чемеровецьким відділом Городоцької місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді 4 адміністративних протоколів за фактами вчинення депутатами місцевих рад району правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, а саме - несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, за результатами розгляду яких судом визнано винними 3 осіб у вчиненні правопорушень, пов'язаних з корупцією.

Чемеровецький відділ Городоцької місцевої прокуратури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь