A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Діяльність Чемеровецького відділу місцевої прокуратури під час виконання судових рішень, постановлених за позовами прокурора

Дата: 01.03.2019 15:10
Кількість переглядів: 381

Фото без описуСтаттею 131-1 Конституції України на органи прокуратури покладено виконання трьох функцій, на реалізації яких у минулому році концентрувались зусилля місцевої прокуратури.

Упродовж 2018 року місцевою прокуратурою пред’явлено 10 позовних заяв на загальну суму близько 400 тис. грн., з яких: 6 - на суму близько    200 тис. грн. розглянуто та задоволено. Провадження у 2 позовах на суму          138 тис. грн. закрито у зв'язку з добровільним відшкодуванням.

Основну частину пред'явлених позовних заяв становлять позови про визнання спадщини відумерлою, у сфері земельних відносин та відшкодування шкоди, завданої кримінальними правопорушеннями.

Так, до територіальних громад Чемеровецького району упродовж 2018 року передано 4 земельні ділянки площею 7 га вартістю близько 300 тис. грн. Завдяки злагодженим зусиллям голів місцевих рад, до власності яких відійшли вказані землі, та керівника місцевої прокуратури на всі земельні ділянки вже оформлено право власності за територіальними громадами.

Окрім того, упродовж 2014-2019 років на виконанні Чемеровецького районного відділу ДВС перебувало виконавче провадження за рішенням, постановленим за позовом прокуратури Чемеровецького району, про стягнення з обвинуваченого на користь органів Пенсійного фонду України  42 тис. грн.

Так, у 2018 році Чемеровецьким відділом місцевої прокуратури встановлено, що боржник, упродовж вказаного періоду отримує дохід від передачі в оренду земельної ділянки (паю), про що не було відомо державним виконавцям. Враховуючи вказані обставини, державним виконавцем до підприємства-орендаря направлено постанову про звернення стягнення на інші доходи боржника. Таким чином вдалося в коротші терміни повернути заборгованість до Державного бюджету та повністю виконати рішення за позовом прокурора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь