A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулась двадцять дев’ятої сесія Чемеровецької селищної ради

Дата: 12.03.2019 17:17
Кількість переглядів: 421

Фото без описуСьогодні під головуваннямЧемеровецького селищного голови Олександра Собаня відбулось пленарне засідання чергової двадцять дев’ятої сесії селищної ради, в якому взяли участь 22 обранці.

На порядок денний засідання було винесено 420 питань. Депутати погодили зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку території Чемеровецької селищної ради на 2019 рік та зміни до рішення дев’ятої сесії VІІ скликання Чемеровецької селищної ради від 04.08.2017 року № 2-6/2017 «Про затвердження Програми місцевих стимулів щодо навчання в медичних закладах на 2017-2020 роки». В ході засідання  затверджено Програму стимулювання жителів населених пунктів Чемеровецької селищної ради, які виявили бажання та призвані Чемеровецьким районним військовим комісаріатом на військову службу за контрактом у Збройних Силах України на 2019-2020 роки, створення Реєстру територіальної громади Чемеровецької селищної ради та затвердження Положення про інформаційну систему «Реєстр територіальної громади».  Одноголосне погодження отримали напрацьовані проект рішень щодо здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та вжиття відповідних заходів для реалізації зазначених повноважень у віддалених робочих місцях Центру надання адміністративних послуг в селах Залуччя,Жердя, Чорна, Шидлівці.

Також розглянули усі питанняземельного блоку, відповідно до  заяв, які надійшли до селищної ради у продовж місяця, їх було в порядку денному понад 400.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь