A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ІІІ Міжнародний економічний форум “Інвестиційні можливості Хмельниччини”

Дата: 14.03.2019 16:59
Кількість переглядів: 369

Фото без описуСьогодні в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького відбувся перший день роботи учасників ІІІ Міжнародного економічного форуму “Інвестиційні можливості Хмельниччини”. Участь у Форумі від Чемеровецької селищної ради взяв перший заступник селищного голови Юрій Войтов.

Захід  розпочався із вітального слова Вадима Лозового, голови обласної державної адміністрації, який  розповість учасникам Форуму про інвестиційні можливості області. Далі провели п’ять панельних  дискусійних майданчиків, під час яких увазі учасників були представлені кращі практики залучення інвестицій в економіку області, приклади успішних інвестиційних проектів, втілених громадами області. Окрім того, презентовані інвестиційні проекти у галузі промисловості, інфраструктури, агропромислового комплексу. У завершальній панельній дискусії гості Форуму ознайомились із рекреаційним та туристичним потенціалом нашого краю.

До участі у заході запрошені представники вітчизняних та іноземних ділових кіл, бізнес-спільноти, урядовці, представники іноземних дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації з різних регіонів України. Гості мали можливість висловити свої пропозиції, побажання або зауваження, що стосуються ведення бізнесу на території нашої області. Цього разу на  участь у Форумі зареєструвались представники з 14 країн світу, прибуло більше 30 делегатів, які працювали експертами в форматі перемовин B2BBusiness to business»).

Проведення другого дня роботи Форуму потенційніінвесториматимутьзмогуоглянутипровідніпідприємстваХмельницького та Кам’янця-Подільського, де зустрінуться з керівництвом міст та ознайомляться з їх  інвестиційними об’єктами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь