A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Рада регіонального розвитку Хмельниччини

Дата: 21.03.2019 16:53
Кількість переглядів: 433

Учора в місті Хмельницький за участі ПрезидентаУкраїни Петра Порошенка та першого віце-прем’єр міністра КМУ Степана Кубіва. відбулось засідання  Ради регіонального розвитку з питання затвердження Перспективного плану розвитку області на 2019-2021 роки . Щоб обговорити перспективи області та остаточно визначитися з пріоритетами подальшого розвитку до участі у засіданні були запрошені представники виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості. Глава держави відзначив успіхи Хмельниччини в реалізації цілої низки реформ, що відбуваються в державі. Зокрема, він зазначив, що Хмельниччина активно залучає інвестиції та створює робочі місця, адже за останні  чотири роки створено майже 40 тисяч робочих місць. В області працює понад 230 підприємств з іноземним капіталом із 35 країн світу.

Особливо Президент відзначив вагомий внесок області у реалізації реформи децентралізації, де вона займає лідерські позиції: “Децентралізація є успішною реформою. Про цесвідчать і першірезультати, і готовність людей працювати заради змін у житті громад. Разом ми зробимо Україну країною без периферії, державою вільних і заможних людей” – зауважив Глава держави.

Підтверженням успішності децентралізаційних процесів, створених можливостей для розвитку та реалізації нових проектів став виступ Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня. «По багатьох позиціях Хмельниччина завжди була в числі лідерів. Бажання бути першими є  і у нас - у Чемеровецької об’єднаної територіальної громади» - зазначив у своєму виступі Олександр Володимирович та закцентував увагу присутніх на  основних досягненнях громади за два роки діяльності.

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь