A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

“Лідер – рушійна сила змін в громаді”

Дата: 05.04.2019 14:59
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

   3 квітня 2019 року в рамках проекту “Розробка системи, формування та реалізації лідерського потенціалу молоді ОТГ України”, на базі Байковецької ОТГ  Тернопільської області відбувся семінар-тренінг “Лідер – рушійна сила змін в громаді”. Захід відбувся в рамках забезпечення позитивних соціальних змін заради розвитку територіальних громад через впровадження ефективних громадських ініціатив, мотивації до активної діяльності, розвиток соціального капіталу громад та здійснення просвітницької роботи задля перетворень.

   Метою проекту було формування лідерських якостей і командного духу. У семінарі-тренінгу взяли участь найактивніші молоді люди Хмельниччини, Львівщини, Івано-Франківщини та Тернопільщини, які вже являються лідерами різноманітних органів самоврядування в своїх місцевостях . Нашу область  представляли лідери Чемеровецької ОТГ – Директор  Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтва Людмила Мельник, педагог-організатор Чемеровецького НВК № 2  Оксана Джигун та учениця 10 класу цього ж закладу Юлія Домбровська.

   Учасники Чемеровецької ОТГ навчалися проявляти свої лідерські якості та вміло застосовувати їх. Навчання проходило у вигляді тренінгів та практичних завдань на розвиток красномовства та вміння комунікації з людьми, визначення пріоритетів та цілей своєї діяльності.

   Ми повинні прагнути до самовдосконалення та самореалізації для того, щоб змінити реалії сьогодення. А цеу наших силах! Тому що ми молоді, енергійні, цілеспрямовані, відповідальні та небайдужі до долі своєї країни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь