A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбувся обласний етап огляду - конкурсу «Зіркова хвиля – 2019»

Дата: 08.04.2019 16:48
Кількість переглядів: 498

Фото без описуВже стало гарною традицією щороку збирати найкращих, талановитих, юних «зірочок» на сцені Центру культури, дозвілля та молоді.

Стартувало  дійство з Будинку школярів, де члени журі обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності ознайомилися з виставкою декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва з майже 600 робіт у 22 номінаціях та виставкою Великодніх кошиків, макроквітів та карти України, оздобленої наймолодшими вихованцями Будинку школяра.

   Крім того, керівниками гуртків було проведено 17 майстер-класів: писанкарство, виготовлення сучасної ляльки-мотанки та ляльки-травнички, виготовлення павучка, різьба декоративної тарілки і т.д. Членами журі було відзначено постійно-діючу виставку народних майстрів, квітневим відкриттям котрої стала спільна робота «Поїздка на ярмарку» Ольги Зеленої та Лариси Бойчун (м.Чортків, Тернопільська область)

З-поміж усіх номерів програми найвищим балом (30 балів) було оцінено ансамбль шумових інструментів «Кришталевий вальс» (керівник Людмила Кисельова); ученицю Чемеровецького НВК №2 Юлію Домбровську (керівник Ганна Проців); тріо «Мальви» (керівник Людмила Кисельова); танцювальний колектив «FRUITS» Черчецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Уляна Стрільчук) та хореографічну студію «Калейдоскоп» Чемеровецького Будинку школярів (керівник Леся Трач).

   Прекрасні ведучі Вероніка Демчишин та Анастасія Барило, оформлення сцени, сценічні костюми, програмні номери зробили  свято юних талантів неперевершеним.

Та завжди треба пам’ятати про тих, хто теж мріє танцювати чи співати на сцені, малювати чи грати на музичних інструментів, але, на жаль, не має таких можливостей. Тому благодійна акція, яка проходила під час огляду-конкурсу вкотре довела, що ми завжди готові відгукнутися і підтримати тих, хто цього так потребує. Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів Івану Цуркачу, завдяки оголошеній благодійній акції вдалось зібрати понад 6000 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь