A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Триває благодійна акція "Серце до серця"

Дата: 12.04.2019 08:59
Кількість переглядів: 368

Фото без описуВсеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» працює вже 14 рік, проводячи всеукраїнські акції. Мета акції – суспільний збір коштів для закупівлі медичного обладнання у дитячі лікарні України. Медична тематика щороку може змінюватися, але на 2019 рік обрано таку проблему як дитяча кардіологія. Кошти будуть збиратися волонтерами Хмельницької області на придбання  відповідного медичного обладнання, яке на сьогодні є найбільш необхідним для цієї категорії дітей, і буде придбано на суму зібраних коштів.

В минулому році в Україні було зібрано 3875369,23 грн, з яких більш як 69208 грн у Хмельницькій області. На ці кошти було закуплено 14 слухових апаратів для малозабезпечених дітей Хмельниччини від 2 до 5 років, які мають вади слуху (7 з яких з міста Хмельницького).

В 2019 акція пройде з 1 по 30 квітня. У великих містах зареєстровані волонтери отримають спеціальні благодійні скриньки, і кожен, хто вкине гроші до скриньки, отримає червоне сердечко-наліпку. Всі кошти волонтери направляють в ПАТ «Кредобанк», проводяться звітні прес-конференції. Наш рахунок незмінний: р/р 2600501306399 в ПАТ "Кредобанк", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: придбання медичного обладнання для Хмельницької області.

Прошу Вас надати допомогу в організації та проведенні акції у вашому місті в ході Всеукраїнської акції БФ «Серце до серця». Прошу розповсюдити інформацію про результати акції 2018 року, а також плани на 2019 рік. Прошу допомогти зібрати кошти на придбання кардіологічного медичного обладнання до кінця квітня 2019. Планується, що закуплене обладнання буде встановлене в Хмельницькій обласній дитячій лікарні для безкоштовного користування дітьми області.

 

 

 

З повагою надією на плідну співпрацю

Координатор акції у Хмельницькій області

Благодійного фонду «Серце до серця» 

Наталя Шмурікова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь