A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вдячні за соціальну опіку громади

Дата: 16.04.2019 17:09
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Сьогодні працівниками відділу з питань соціальної політики Людмилою Кузнєцовою та Аллою Даніловою здійснено виїзд на територію Почапинецького старостинського округу з метою вивчення ситуації на місцях щодо якості надання послуг одиноким та одиноко проживаючим мешканцям.

У даному старостаті працює два соціальні робітники Людмила Генсіровська та Валентина Асафат, на обслуговуванні яких перебуває 16 одиноких та 14 одиноко проживаючих громадян, з яких у двох громадян діти мають групу інвалідності. Відвідано оселі  18 громадян. Дані громадяни  отримують такі життєво необхідні соціальні послуги, як: доставлення медикаментів, продуктів і промислових товарів з магазинів та ринку, допомога у проведенні медичних оглядів, госпіталізація та відвідування хворого у лікарні, приготування їжі, прибирання приміщення, прання білизни, оформлення та своєчасне подання пакету документів до управління для отримання різних видів соціальних пільг та виплат, оплата комунальних платежів,  прибирання житла. Послуги надаються згідно з графіком роботи, складених індивідуальних планів. Усі, у кого побували працівники відділу соціальної політики, роботою соціальних робітників задоволені, їх влаштовує графік відвідин та обсяг робіт, що виконуються.

Найстарша одинока  жителька села Почапинці, 98-річна Дорош Марія Степанівна безмежно вдячна за увагу та турботу громади . Відмітила, що кожного разу з нетерпінням чекає на візит до неї соціального робітника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь