Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вдячні за соціальну опіку громади

Дата: 16.04.2019 17:09
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Сьогодні працівниками відділу з питань соціальної політики Людмилою Кузнєцовою та Аллою Даніловою здійснено виїзд на територію Почапинецького старостинського округу з метою вивчення ситуації на місцях щодо якості надання послуг одиноким та одиноко проживаючим мешканцям.

У даному старостаті працює два соціальні робітники Людмила Генсіровська та Валентина Асафат, на обслуговуванні яких перебуває 16 одиноких та 14 одиноко проживаючих громадян, з яких у двох громадян діти мають групу інвалідності. Відвідано оселі  18 громадян. Дані громадяни  отримують такі життєво необхідні соціальні послуги, як: доставлення медикаментів, продуктів і промислових товарів з магазинів та ринку, допомога у проведенні медичних оглядів, госпіталізація та відвідування хворого у лікарні, приготування їжі, прибирання приміщення, прання білизни, оформлення та своєчасне подання пакету документів до управління для отримання різних видів соціальних пільг та виплат, оплата комунальних платежів,  прибирання житла. Послуги надаються згідно з графіком роботи, складених індивідуальних планів. Усі, у кого побували працівники відділу соціальної політики, роботою соціальних робітників задоволені, їх влаштовує графік відвідин та обсяг робіт, що виконуються.

Найстарша одинока  жителька села Почапинці, 98-річна Дорош Марія Степанівна безмежно вдячна за увагу та турботу громади . Відмітила, що кожного разу з нетерпінням чекає на візит до неї соціального робітника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь