Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

На нараді обласного науково-методичного центру культури і мистецтва

Дата: 19.04.2019 11:33
Кількість переглядів: 360

Фото без описуМинулого тижня керівники Чемеровецької дитячої музичної школи Лідія Харкавлюк та Чемеровецької дитячої художньої школи Олександр Смоляк взяли участь обласній нараді директорів мистецьких шкіл області. Перед аудиторією мала нагоду виступити  генеральний директор Директорату мистецької освіти Міністерства культури України Тетяна Колос. Метою зустрічі було доведення до учасників наради об’єктивної інформації про актуальні питання функціонування мистецьких шкіл, зокрема, про можливості, які розкриваються для мистецьких шкіл у разі затвердження власних освітніх програм та застосування договорів на надання освітніх послуг. Зокрема, керівникам наголошено на тому, що сьогодні Міністерство культури працює над створенням саме інструментів реалізації мистецькими школами своїх прав на академічну автономію, яка дозволить максимально адаптувати освітній процес до потреб здобувачів, що позитивно вплине на розвиток початкової мистецької освіти в громадах та залучить більшу кількість їх мешканців до цього важливого складника освіти.
Учасникам було роз’яснено принципи застосування типових освітніх програм та розроблення школами власних освітніх програм. 
Окрему зацікавленість присутні керівники проявили до правил застосування нових критеріїв при атестації педагогічних працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь