Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулася нарада з діловодами

Дата: 10.05.2019 15:19
Кількість переглядів: 433

Фото без описуСьогодні відбулась нарада  з діловодами загального відділу,  головувала на якій керуюча справами виконкому Жанна Народовець.

Обговорили ряд важливих питань. Одним з  актуальних завдань для діловодів є належна організація прийому документів на оформлення державної дотації за утримання молодняку великої рогатої худоби. Керуючою справами виконавчого комітету наголошено на дотриманні термінів та вимог до порядку оформлення визначеного переліку документів.   Також обговорили питання підготовки  до проведення перепису населення, яке заплановано на 2020 рік. Основним акцентом наради було обговорення питання належної організації військового обліку та дотримання вимог чинного законодавства в частині забезпечення призову військовозобов’язаних громадян.

В ході ділової зустрічі активно та ефективно обговорити усі робочі моменти, нагальні проблеми та напрацювати схему співпраці з  усіх питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь