Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Жителька Жердя відзначила 100-річчя

Дата: 15.05.2019 16:20
Кількість переглядів: 370

Фото без описуУ такий знаменний день для Василинчук Надії Василівни привітали її виконуючий обов’язків старости Володимир Дюк та провідний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Людмила Кузнецова, лідери районної та сільської ветеранських організацій, учасники народного аматорського вокального ансамблю «Мальви», рідні та близькі ювілярки.

Нелегким було її життя, довелося пережити всі лихоліття минулого двадцятого століття, серед яких і війна, і голод, і тяжка праця. Народилася у родині сільського коваля в с.Кочубіїв   Оринінського району Кам’янець Подільської області. Трудову діяльність розпочала в Кочубіївській школі, працювала вчителем математики. Коли розпочалася війна  займалася шиттям одягу. В 1949 році одружилася з Василинчуком Олександром Григоровичем жителем села Жердя і пішла працювати в Жердянську школу  вчителем, навчала дітей російської мови та літератури. Все витримала, все пережила Надія Василівна,  виховала і вивела у люди сина і дочку дітей, проте сьогодні їх серед нас уже нема, два сини померли у ранньому віці. Сьогодні у свої 100 вона ще є доброю порадницею своїй невістці Валентині Іванівні та онукам.

Від селищної ради поважній ювілярці було вручено вітальну адресу Чемеровецького селищного голови, букети квітів та подарунки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь