Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прийнято рішення виконкомом селищної ради

Дата: 20.05.2019 17:04
Кількість переглядів: 376

Фото без описуСьогодні члени виконавчого комітету селищної ради в ході чергового засідання розглянули 13 питань порядку денного, зокрема,   про організацію заходів щодо забезпечення дотримання чинного земельного законодавства на території населених пунктів селищної ради, про основні заходи з організації оздоровлення дітей у 2019 році, про затвердження Переліку проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад, про затвердження  проекту «Нове будівництво господарсько-питного водопроводу у с. Свіршківці, Чемеровецького району, Хмельницької області», затвердження кошторисної вартості однієї норми часу виконуваних робіт (послуг) комунальним підприємством «Чемеровецьке районне бюро технічної інвентаризації».

 Начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення селищної ради Геннадій Голик проаналізував підсумки опалювального сезону 2018-2019 років та намітив заходи підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

 Прийнято рішення про присвоєння адреси житловим будинкам з надвірними будівлями.

Також члени виконкому розглянули питання надання дозволу на проведення виїзної  торгівлі та організації послуг у сфері відпочинку та розваг під час святкування Дня захисту прав дітей та Дня міста .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь