A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Як в Кочубієві день села святкували

Дата: 22.05.2019 13:45
Кількість переглядів: 357

Фото без описуЯскраво і весело, у колі рідних та друзів, відсвяткувало свій 550–тирічний ювілей село Кочубіїв. Щирі усмішки та привітання, гарні побажання та позитивні емоції панували в Будинку культури під час святкування минулої суботи. До уваги селян та гостей були представлені роботи місцевих майстрів та майстринь, учні школи презентували родовідні дерева кочубіївських родин. Усі учасники та переможці в номінаціях «Найбільше родовідне дерево», «Цікава ідея» та «Оригінальне дизайнерське рішення» отримали заохочення та подарунки від старостату. Яскраві фотозони на будь-який смак спонукали присутніх залишити спогад про свято.

   Зі святкової сцени лунали вітання від заступника Чемеровецького селищного голови Юлії Повар, виконуючої обов’язки старости Ірини Кузик, директора приватного підприємства «Кочубіївське» Валентина Волосецького, настоятеля храму Воздвиження Хреста Господнього протоієрея В’ячеслава та директора школи Тетяни Шкляр. Традиційного для такого свята відзначено наймолодших та найстарших жителів села. З нагоди сільського ювілею Чемеровецька селищна рада придбала  нові лавочки, які уже чекають на охочих відпочити у місцевому парку.

Свій талант дарували глядачам вихованці дитячого садочка «Берізка», учні Кочубіївської школи, вокалісти Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтва, народний ансамбль «Мальви» с.Жердя, творчі колективи сіл Кормильча та Кам’янка, вокалісти Богдан Самбор та Олександра Чопяк, учасники художньої самодіяльності села Кочубіїв. Запальні ритми українських народних пісень у виконанні аматорського духового оркестру «Дружба» закликали всіх охочих до танцю. Значну допомогу в організації свята забезпечили місцеві інвестори та підприємці, зокрема ТОВ «Промінь Галичина» в особі генерального директора Олександра Бурейка та ПП «Маяк» в особі директора Віктора Савіцького. Смачний коровай до свята подарував директор ПП «Кочубіївське», депутат селищної ради Валентин Волосецький.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь