A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«Координація діяльності правоохоронних органів району у сфері протидії злочинності»

Дата: 19.07.2019 16:16
Кількість переглядів: 334

Відповідно до ст.25 Закону України «Про прокуратуру» Генеральний прокурор України, керівники регіональних та місцевих прокуратур, їх перші заступники та заступники відповідно до розподілу обов’язків, здійснюючи нагляд за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство, координують діяльність правоохоронних органів відповідного рівня у сфері протидії злочинності.

Об’єднати зусилля та активізувати роботу правоохоронних органів по протидії злочинності, зміцненню законності та правопорядку, такою була головна тема проведення координаційної наради керівників правоохоронних органів району, що відбулась 16 липня поточного року під головуванням керівника Городоцької місцевої прокуратури Стецюка С.І.

         Відкриваючи нараду, керівник місцевої прокуратури підкреслив важливість спільних скоординованих зусиль правоохоронців, органів державної влади та місцевого самоврядування у протидії злочинності.

Відмітив, що упродовж першого півріччя 2019 року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 132 кримінальних правопорушення, що на 14,3 % менше, ніж за 6 місяців 2018 року (154). Зменшилась кількість облікованих тяжких злочинів та злочинів середньої і невеликої тяжкості.

Спостерігається тенденція до зниження кількості злочинів проти власності. Разом з тим, зареєстровано 1 розбійний напад та 1 грабіж, які розкрито.

         Окрім цього, увагу учасників координаційної наради керівник місцевої прокуратури загострив на необхідності активізації роботи по протидії злочинності  у бюджетній сфері, у сферах земельних правовідносин, державних закупівель, виявленню кримінальних корупційних правопорушень, а також попередженню злочинності серед неповнолітніх.

          З відповідною інформацією щодо діяльності з питань попередження і протидії злочинності на нараді виступив начальник Чемеровецького відділення поліції Городоцького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області Беспалий І.В.

Під час наради учасники та запрошені висловили свої бачення вирішення проблемних питань і надали конструктивні пропозиції.

За результатами проведення координаційної наради її учасниками схвалено відповідну постанову, яку направлено кожному із правоохоронних органів для виконання.

Протидія злочинності та зміцнення правопорядку вимагають від правоохоронців забезпечення злагодженої і скоординованої роботи у тісній співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування.

 

 

Начальник Чемеровецького відділу

Городоцької місцевої прокуратури                                          А. Туранська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь