Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Чемеровецька громада в проекті «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 31.07.2019 16:20
Кількість переглядів: 321

Фото без описуЗ метою обговорення можливостей та умов участі в ньому, учора куратори Проєкту від Головного управління Національної поліції України  в Хмельницькій області провели моніторинговий візит. В ході візиту  відбулась зустріч з селищним головою Олександром  Собанем. 

Проєкт передбачає новий формат роботи дільничного офіцера поліції: його постійну присутність на території громади, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом селищної ради, підзвітність об'єднаній територіальній громаді та додаткові функції (більший акцент на попередження правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху, часткова передача функцій дозвільної системи).

За Проєктом, офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги. Громада візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи.

Для того, аби стати офіцером громади, необхідно пройти спеціальне навчання та отримати відповідні навички, зокрема: у розслідуванні кримінальних проступків, вирішенні питань безпеки дорожнього руху, превентивна робота як з дорослими, так і дітьми, контролі за обігом зброї. 

Це дасть змогу інтегрувати поліцейський сервіс у суспільство, збільшити рівень довіри до правоохоронців та оперативніше вирішувати локальні проблеми у громаді.

У період з  15 по 19 серпня в місті Хмельницький буде проведено захід за участю Голови Національної політики України, де буде підписано меморандуми про співробітництво з громадами, які будуть приймати участь в проєкті. Також буде оголошено про початок відбору працівників поліції для участі в проєкті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь