Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За торгівлю канабісом – позбавлення волі!

Дата: 28.08.2019 14:37
Кількість переглядів: 400

Фото без описуЗа принципової позиції процесуального керівника Чемеровецького відділу місцевої прокуратури в суді повністю доведено винуватість 18 річного молодика, який займався незаконним обігом та збутом наркотичних засобів.

В ході досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що в період часу з грудня 2018 правоохоронцями збиралася доказова база та документувалася протиправна діяльність студента медичного коледжу, який з метою наживи, незаконно збував на території районного центру особливо небезпечний психотропний засіб – канабіс.

Так, за результатами судового розгляду обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого                ч. 2 ст. 307 КК України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна, крім житла. Судом враховано, що хлопець свою вину визнав повністю і щиро розкаявся. Ці обставини, а також активне сприяння розкриттю злочину та молодий вік обвинуваченого врахували як пом’якшуючі. За місцем проживання та навчання він характеризується позитивно, на обліках у лікарів нарколога та психіатра не перебуває. Саме це дало підстави суду призначити більш м’яке покарання, ніж передбачає санкція частини 2 статті 307 КК – а це від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до апеляційного суду.

До вступу вироку в законну силу обвинуваченому обрали запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, зобов’язавши його прибувати до суду за першою вимогою, не відлучатися без дозволу суду з населеного пункту, в якому він проживає, повідомляти суд про зміну місця проживання.

 

За матеріалами Чемеровецького відділу

Городоцької місцевої прокуратури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь