A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Рішення від 07.10.2019 року

Дата: 07.10.2019 18:06
Кількість переглядів: 846

            ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету від 07 жовтня 2019 року

 

 1. Про погодження проекту Програми  «Безпечна громада» на 2019 – 2020 роки

2.Про проект рішення селищної ради «Про внесення змін до селищного бюджету Чемеровецької селищної ради на 2019 рік»  [Додаток 1] [Додаток 2]  [Додаток 3]  [Додаток 4]  [Додаток 5]  [Додаток 6]  [Додаток 7]

3. Про стан готовності житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

4. Про надання погодження на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чемеровецького району у спільну власність сіл, селища Чемеровецької селищної ради частини будівлі по     вул. Пушкіна смт Чемерівці.

5. Про надання дозволу АТ КБ «ПРИВАТБАНК» на встановлення тимчасової споруди – банківського модуля по вулиці Центральній смт Чемерівці.

6. Про надання дозволу на встановлення тимчасової споруди по вулиці Бідонько М.С. села Свіршківці.

7. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Горішного В.Д. по вулиці Кам'яна села Гайове.

8. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Єфімової Н.В. по вулиці      Грушевського М. села Кормильча.

9.Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Кіндзерської Н.В. по вулиці Першотравнева села Мала Зелена.

10. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Марченко К.М. по вулиці Гагаріна села Кочубіїв.

11. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Трофименко С.О. по провулку Зарічному села Красноставці.

12. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Дем’янова І.О. по вулиці Горького села Біла.

13. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Лобіщевої Н.В. по вулиці Центральна села  Бережанка.

14. Про зміну поштової адреси житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Романюк В.В. по вулиці Шендеровського Анатолія села Слобідка-Смотрицька.

15.  Про  надання  дозволу на видалення аварійних та сухостійних зелених насаджень в смт Чемерівці.

16. Про затвердження актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористуваччам на території сіл, селища Чеме-ровецької селищної ради, нанесених при використанні земельних ділянок Домбровським Олександром Станіславовичем.

17. Про затвердження актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чеме-ровецької селищної ради, нанесених при використанні земельних ділянок товариством з обмеженою відповідальністю «Промінь Галичина»

18.Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Срібняк Н.О. на здійснення виїзної торгівлі.

19. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на переобладнане приміщення котельні під склад в смт Чемерівці по вул. Гусятинське шосе, 4/18.

20. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с.Почапинці по вул. Незалежності, 37.

21. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Сокиринці по вул. Молодіжна, 20.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь