A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Взяли участь у навчальному візиті до Волинської області

Дата: 22.10.2019 15:16
Кількість переглядів: 307

Фото без опису На Волині стартував навчальний візит «Організація шкільних мереж і позашкілля: кращі практики» для представників Хмельницької та Полтавської областей. Участь у навчальній програмі взяла заступник селищного голови Юлія Повар.

Розпочалася зустріч у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування з презентації освітнього потенціалу та здобутків Волинської області, про який детально розповіла заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації  Тетяна Соломіна.

Також гості із двох областей під керівництвом радника з муніципальних послуг Волинського ЦРМС Петра Лавринюка відвідали Молодіжний центр Волині, де дізналися більше про розбудову в ОТГ творчих просторів, майданчиків для різноманітних заходів та програм щодо посилення та формування знань, навичок та цінностей української молоді. До того ж відбулася презентація роботи освітньо-подієвого хабу.

У перший день візиту відбулася зустріч з керівництвом Боратинської  об'єднаної  громади. Зокрема, представники ОТГ із Хмельницької та Полтавської областей ознайомилися  з формуванням системи управління освітою в громаді, співпрацею з бізнесом та громадськістю щодо реалізації стратегії розвитку громади. Відбувся огляд об’єктів інфраструктури, зокрема сфери позашкілля.

Сьогодні учасники  побувають у Глобській, Люблинецькій  громадах та Дубівській сільській раді, де дізнаються про стратегії розвитку освітньої мережі, системи управління освітою, співпрацю місцевої влади з організаціями громадянського суспільства та традиційно оглянуть об`єкти освітньої інфраструктури. Також представники громад ознайомляться  зі здобутками Велицької об’єднаної територіальної  громади у цій сфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь