A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Плідна співпраця продовжується …

Дата: 08.11.2019 15:59
Кількість переглядів: 325

Фото без описуДнями на базі методичного кабінету відділу освіти , молоді та спорту Чемеровецької селищної ради  відбулася чергова зустріч педагогічних працівників із викладачами Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка.   Науковці  провели  науково – методичний семінар « Модернізація змісту  сучасної  історичної та географічної науки». Наукове  бачення  сучасної історії України презентував Віктор Брехуненко,  професор , автор історичних  монографій   «Братня навала » та  « Війна за свідомість», який познайомив присутніх із російськими міфами щодо історичного минулого українського народу та успішно їх розвінчав. Викладач подарував Чемеровецькій бібліотеці для дітей та юнацтва  серію посібників, присвячених дослідженню Голодомору 1932-1933 років на Україні, а також свої монографії  про  російсько – українські  війни з найдавніших часів.

  Із  роботою університету  по підготовці школярів до ЗНО познайомив присутніх  кандидат  історичних наук, доцент Володимир Адамовський .

   Цікавим та змістовним  був виступ Ігора Касіяника, кандидата географічних наук, завідувача кафедри географії та методики її викладання з питання  розгляду практичних завдань по роботі з топографічною картою. Сертифікований  захід став для вчителів  історії та географії  ще одним  щаблем у кваліфікаційному зростанні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь