A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

проект від 12.11.2019 року

Дата: 12.11.2019 08:21
Кількість переглядів: 503

ПРОЄКТ

 

                                                               ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету від 28 листопада 2019 року

 

 

1. Про погодження проєкту рішення селищної ради «Про внесення змін до селищного бюджету Чемеровецької селищної ради на 2019 рік».

2. Про затвердження плану діяльності селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

3. Про організацію та проведення у січні-березні 2020 року приписки  юнаків 2003 року народження, які проживають на території селищної ради до  призовної дільниці.

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 31 березня 2017 року №5 «Про забезпечення діяльності пункту збору Чемеровецької селищної ради»

5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від  27 січня 2017 року №4 «Про створення   комісії  по наданню одноразової  матеріальної  допомоги окремим категоріям громадян»

6. Про утворення оперативного штабу з координації  дій  щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

7. Про присвоєння поштової адреси нежитловій будівлі по вулиці Центральній села Слобідка-Смотрицька.

8. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Білозора С.М. по вулиці Щаслива смт Чемерівці.

9. Про зміну поштової адреси житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Бабіної С.В. по вулиці Чехова смт Чемерівці

10. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Мороза М.С. по вулиці Гагаріна смт Чемерівці

11. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Білоокого О.Л. по вулиці Молодіжна смт Чемерівці

12. Про присвоєння поштової адреси гаражу громадянки Мисловської В.М. по вулиці Героїв Майдану смт Чемерівці.

13. Про присвоєння поштової адреси гаражу громадянина Свіжого В.А. по вулиці Толстого смт Чемерівці.

14. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Язвінського М.З. по вулиці Жовтнева села Залуччя.

15. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Собкової В.Л. по вулиці Римара Тараса села Чорна.

16. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Бродської В.В. по вулиці Свободи села Антонівка.

17. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Жуковського В.Г. по вулиці Хмельницького Б. села Шидлівці.

18. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Петльованої Н.І. по вулиці Хмельницького Б. села Шидлівці.

19. Про зміну поштової адреси житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Дунець О.М. по вулиці Гагаріна села Красноставці. 

20. Про  надання  дозволу на видалення аварійних та сухостійних зелених насаджень в смт Чемерівці

21. Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради, нанесених при використанні земельних ділянок  Гречанюком Миколою Пилиповичем.

22. Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористуваччам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради, нанесених при використанні земельних ділянок Яківчуком Олегом Миколайовичем.

23. Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради, нанесених при використанні земельних ділянок  Худою Петром Петровичем.

24. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння

в с.Жердя по вул. Центральнаі, 61.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь