A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Рішення від 20.12.2019 року

Дата: 20.12.2019 19:44
Кількість переглядів: 682

                                                     ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету від 20 грудня 2019 року

 

1. Про  внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради    від 06.06.2019р. №1 "Про затвердження Переліку проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад".

2. Про погодження проєкту рішення селищної ради "Про внесення змін до селищного бюджету Чемеровецької селищної ради на 2019 рік"

3. Про хід виконання у 2019 році Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Чемеровецької селищної ради на 2017 - 2020 роки та службову діяльність Чемеровецького відділення поліції Городоцького відділу поліції ГУ НП в Хмельницькій області

4. Про хід виконання у 2019 році  Про  Програму  захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на території Чемеровецької селищної ради Чемеровецького району на 2017-2021 роки.

5. Про хід виконання Програми військово - патріотичного виховання молоді, організації  підготовки громадян до строкової служби в Збройних Силах України, служби за контрактом та у військовому резерві,  проведення часткової мобілізації в Чемеровецькій селищній раді на 2019-2020 роки.

6. Про погодження звіту про виконання Програми енергозбереження та енергоефективності приміщення Чемеровецького районного лабораторного відділення Кам'янець-Подільського міськміжрайонного відділу «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» на 2018 - 2019 роки.

7. Про погодження проєкту Програми енергозбереження та енергоефективності приміщення Чемеровецького районного лабораторного відділення Кам'янець-Подільського міськміжрайонного відділу «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» на 2020 рік.

8. Про погодження проєкту Програми об'єднання зусиль Чемеровецької селищної ради, Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів, створення комфортних умов платникам податків та належне їх обслуговування на 2020 – 2021 роки.

9. Про погодження проєкту Програми про організацію проведення заходів державного та місцевого значення на території Чемеровецької селищної ради на 2020 рік.

10. Про погодження проєкту Програми соціально-економічного та  культурного  розвитку території Чемеровецької селищної ради на 2020 рік.

11. Про погодження проєкту рішення селищної ради «Про селищний бюджет Чемеровецької селищної ради на 2020 рік».

12. Про стан військово-облікової роботи на території Чемеровецької селищної  ради у 2019 році.

13. Про план роботи виконавчого комітету  Чемеровецької селищної ради на І півріччя 2020 року.

14. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в   с.Демківці по вул. Кільцева, 30.

15. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Мельшенкер А.О. по вулиці Зарічна села Кочубіїв.

16. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Івановича Е.С.  по вул. Шевченка, села Бережанка.

17. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Українця П.Ю.  по вул. Першотравнева, села Мала Зелена.

18. Про розгляд заяви громадянина Михайлова Д.Г. жителя села Кугаївці, вулиця Братів Рудяків, 12.

19. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь