A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Селищний голова взяв участь участь в обласній колегії

Дата: 14.01.2020 16:10
Кількість переглядів: 486

Про виконання доходної частини місцевих бюджетів та стан запровадження електронного обліку деревини в області говорили вчора під час відеоселекторної наради з районами та об’єднаними територіальними громадами. Провів її голова облдержадміністрації Дмитро Габінет. Також до участі долучилися представники окремих структурних підрозділів ОДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.  Для  очільників Чемеровецьких органів районної влади, голови селищної ради Олександра Собаня, керівників установ та організацій засідання відбувалось в кабінеті голови райдержадміністрації.

Узагальнену інформацію щодо виконання доходної частини бюджетів в ОТГ області представив увазі присутніх директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Пенюшкевич. Підсумовуючи свою  доповідь він  наголосив, що громади мають активніше працювати над впровадженням заходів, які сприятимуть наповненню місцевих бюджетів, адже фінансова децентралізація полягає не лише у збільшенні кількості коштів, якими можуть розпоряджатися громади, а й зростанні відповідальності перед своїми мешканцями. Саме від того, як керівники громади зможуть господарювати та наповнювати місцеві бюджети, залежатиме показник їх фінансової спроможності, а отже і саме їх існування як самостійних ОТГ.

З другого питання порядку денного наради доповідала директорка Департаменту природних ресурсів та екології облдержадміністрації Тетяна Дзюблюк.  Вона нагадала, що за ініціативою Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, починаючи з вересня 2019 року, було проведено декілька селекторних нарад, за результатами яких надано доручення щодо обов’язкового запровадження електронного обліку деревини усіма лісокористувачами комунальних підприємств.

На завершення наради голова адміністрації наголосив, що в державі розгорнута широка інформаційна кампанія з детінізації. Триває боротьба з нелегальним гральним бізнесом, незаконною торгівлею пальним.

Він також анонсував, що будуть і наступні етапи цієї роботи, і найближчий з них – боротьба з незаконним використанням надр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь