A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Досягнення галузі освіти

Дата: 24.01.2020 16:11
Кількість переглядів: 334

Учора на сесії селищної ради керівники відділів галузевих напрямів діяльності селищної ради звітували перед депутатами про досягнення та здобутки минулого року. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна звітувала про хід виконання відразу кількох цільових програм. Основним акцентом доповіді було питання виконання Комплексної програми розвитку галузі освіти на території Чемеровецької селищної ради на 2017 – 2020 роки. Протягом 2019 року проведено роботу щодо підвищення якості освітніх послуг за пріоритетними напрямами.

Особливу увагу приділено зміцненню навчально-матеріальної бази, проведенню ремонтів та реалізації заходів енергозбереження.

На реалізацію Концепції Нової української школи у двох школах, Чемеровецькому НВК №1 та Жердянська ЗОШ І-ІІІ ступенів, в яких проведено основні заходи по реконструкції та модернізації приміщень використано  понад 30, 0 млн. грн.

З метою забезпечення якісного нового освітнього простору в 2019 році державою проінвестовано для закладів загальної середньої освіти Чемеровецької ОТГ 693 292,0  тис. грн, а з місцевого бюджету виділено 10% на співфінансування – 72 734,87 тис. грн. (разом 766 026,87 грн).

Поряд з освітнім процесом є безпека та організація харчування кожної дитини. Для школярів 1-4 класів та пільгових категорій 5-11 класів організовано безкоштовне харчування. Вартість харчування дітей в 2019 році становила: для учнів 1 – 4 класів 11,80 грн., 5 – 11 класів – 13,22 грн.

 У єдиному освітньому просторі громади вагоме місце займає позашкілля – діяльність Чемеровецького Будинку школярів та Дитячо-юнацької спортивної школи.      У 2019 році гуртки, клуби та студії Будинку школярів працювали на базі закладу та у 8 закладах загальної середньої освіти  ОТГ  (Чемеровецький НВК №2, Чемеровецький НВК №1 (Бережанська філія), Кугаєвецька, Шидловецька, Красноставська, Свіршковецька, Жердянська,  Черчецька ЗОШ) (58 % учнів займалися на базі БШ, 42 % на базі ЗЗСО)

В загальному підсумку бюджет галузі «Освіта» у 2019 році склав  110 224, 09 тис грн. загальний і спеціальний фонд). 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь