A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відкрили поліцейську станцію громади

Дата: 14.02.2020 15:54
Кількість переглядів: 1201

Фото без описуЗ метою успішної реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», запобігання та припинення адміністративних правопорушень і злочинів,  захисту життя та здоров’я громадян на території Чемеровецької селищної ради віднині працюватиме поліцейська станція. Першим поліцейським громади призначено Богдана Петелька, який наразі проходить курсову підготовку в м. Дніпро.

      Відкриття офісу поліцейського громади відбулося за участі заступника начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Валентина Білянського, Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня, начальника Чемеровецького ВнП Городоцького ВП ГУНП в Хмельницькій області Ігоря Беспалого, представників ГО «За конкретні справи», представників громадського формування з охорони громадського порядку, працівників селищної ради та місцевого відділення поліції.

      Валентин Білянський подякував селищному голові за потужну роботу, проведену у досить стислі строки з облаштування поліцейської станції, зокрема, було здійснено ремонт приміщень, оснащення оргтехнікою,  меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою. Керівник зауважив, що поліцейський офіцер громади буде здійснювати свою діяльність виключно на території громади.

За сприяння представників громадської приймальні народного депутата О.Гереги було придбано сейф для зберігання зброї та електрочайник.         

Олександр Собань висловив сподівання, що даний проєкт буде результативним, адже у майбутньому для обслуговування  34 населених пунктів селищної ради  буде працювати чотири поліцейських. Селищний голова озвучив сподівання, що незабаром  жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для  громадян. О. Собань подякував працівникам Чемеровецького відділку поліції за допомогу в організації ремонтних робіт, керівнику фонду «Карітас Чемерівці» отцю Василю за допомогу в меблюванні станції, пообіцяв і надалі сприяння та підтримку поліцейським.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь