A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дистанційна форма прийому громадян

Дата: 23.03.2020 15:19
Кількість переглядів: 659

Фото без описуГородоцьке відділення в період карантину запроваджує дистанційну форму прийому громадян з використанням телекомунікаційних засобів зв’язку.

На засіданні Кабінету Міністрів України 11 березня 2020 року було прийнято постанову № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Відповідно до зазначеного рішення Уряду з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів упередження ризиків зараження цією хворобою керівникам управлінь виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в областях та місті Києві і їх відділень рекомендовано встановити тимчасове обмеження на проведення та участь працівників робочих органів виконавчої дирекції Фонду у масових заходах (наради, семінари, конференції тощо), їх службові відрядження, запровадити дистанційні форми проведення прийому громадян (відвідувачів) засобами телефонного та електронного зв’язку.

Тому, Заяви-розрахунки просимо Вас подавати в електронній формі або залишити в ящичку на дверях відділення для обробки. Для зв’язку з відповідальним працівником дзвонити
+380963491120 Інна  Вікторівна

Документи по потерпілих залишати в ящичку на дверях відділення та зв’язатись з відповідальним працівником  +380967399305 Людмила Іванівна

з інших питань дзвонити  +380673050901 Юрій Петрович

Повідомляємо про тимчасове призупинення оформлення договорів про відшкодування Фондом санаторно-курортним закладам витрат за надані послуги із реабілітаційного лікування застрахованих осіб, медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування потерпілих

З 19 березня на період встановленого карантину тимчасово призупинено укладення тристоронніх договорів для проходження реабілітаційного лікування працюючими, а також медичної реабілітації і санаторно-курортного лікування потерпілими на виробництві за кошти Фонду соціального страхування України. Крім того, буде проведена робота щодо перенесення термінів заїздів по санаторно-курортних путівках, виданих потерпілим.

Рішення прийнято з метою запобігання поширенню COVID-19 і недопущення ризику зараження застрахованих осіб і осіб з інвалідністю, а також забезпечення реалізації заходів із протидії пандемії.

Зазначимо, наразі у санаторно-курортних закладах на лікуванні за рахунок коштів Фонду знаходиться близько 1000 осіб. Безпечне повернення зазначених осіб додому знаходиться під особистим контролем керівників відповідних обласних управлінь виконавчої дирекції Фонду, вживаються всі необхідні заходи із залученням органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь