A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дорогі земляки! Шановні однодумці!

Дата: 10.07.2020 14:49
Кількість переглядів: 584

Фото без описуСьогодні профільний комітет Верховної Ради не підтримав наше звернення, наше бачення перспектив щодо об'єдання з Кам'янець-Подільським  районом. Однак, навіть за таких обставин вважаю, що ми достойно витримали іспит на нашу згуртованість, рішучість та наполегливість у досягненні спільної мети. Ми продемонстрували усім і підтвердили для себе: Чемеровецька ОТГ – потужна, самодостатня і патріотично налаштована! Впродовж останніх днів наша  згуртованість слугувала прикладом для інших громад на теренах Хмельниччини. Про нашу активну позицію дізналися у Києві.

       І хоч профільний комітет не проголосував за об»єднання Чемеровецького району з Кам'янець-Подільським, я хочу звернутися до вас зі словами вдячності.   Я не міг стояти осторонь, демонструвати заклопотаність іншими справами, коли усвідомлював, що вирішується доля нашого краю, коли розумів, що за це вболіває кожен з вас. А діючи поодинці, ми не змогли би досягти такого нашого ідейно-патріотичного зростання. Тому я висловлюю свою щиру вдячність депутатському корпусу, виконкому та апарату селищної ради за те, що оперативно змобілізувалися,  представникам громадських організацій, зокрема, Спілці воїнів АТО – за ініціативність, активність та високий рівень організованості, депутатам усіх рівнів влади, що представляють Чемеровеччину, людям, які вболівають за її долю – за те, що підтримували нашу ідею, докладали усіх зусиль задля її реалізації. А кожному з  Вас, шановні мешканці громади  - за ваш підпис, за відгук у соцмережах, голос за петицію, за віру у нашу справу та патріотично налаштовану позицію!

        Попереду у нас ще чимало випробувань, завдань, планів, проєктів.  Ми і надалі, консолідуючись, спільно розбудовуватимемо нашу громаду.   

 Гарного майбутнього  нашій Чемеровецькій об'єднаній територіальній громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь