A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Сьогодні в Чемерівціях відкрили головну ялинку

Дата: 19.12.2017 16:28
Кількість переглядів: 1050

Ще з урочашнього дня діти, мешканці та гості селища захоплювались картиною на центральній площі Чемерівців під час приготувань до сьогоднішнього свята – Дня святого Миколая та відкриття центральної ялинки. Основною відмінністю цьогорічного формату свята стало те, що прикрасили  ялинку не штучну , не зрізану, а ту, яка росте  тут, безпосередньо на площі, і ми споглядаємо її красу кожного дня. Сріблястий тон іграшкових прикрас та гірлянди додали головній красуні особливої ошатності. Справжнім захопленням для дітей та дорослих стало встановлення біля ялинки казкового містечка  з ангелами, сніговиками та санками в упряжці з чотирма оленями, які особливо гарно виблискують вогниками у вечірню пору доби.  

Сьогодні свято відкриття ялинки, яке відбувалось не лише для мешканців селища, але й для дітей з населених пунктів району, розпочалось ще в 11.00 годині з виступу Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня, голови Чемеровецької райдержадміністрації Олега Батюка та голови районної ради Світлани Павлишиної. Організатори свята передбачили для учасників дійства майстер-класи, ярмарки, призи та, звичайно, подарунки, конкурси та квести за участі аніматорів-героїв казок та мультиків.

Продовження свята передбачили і для дорослих глядачів, які під святкову різдвяну концертну програму насолоджувались гарячим глінтвейном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь