A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кошти Європейського союзу на розвиток Чемеровецької громади

Дата: 14.03.2017 16:39
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

Створення комфортного середовища для життя людей, вдосконалення механізмів, забезпечення якісного рівня, розширення спектру та наближення надання адміністративних послуг до мешканців громади є одним із головних завдань децентралізації. Налагоджена  робота ЦНАПу та реалізація реформи заради інтересів людини в усіх населених пунктах  є першочерговим завданням для новоствореної Чемеровецької селищної ради.

З метою побудови відкритої, найбільш досконалої в плані обслуговування громадян системи якісного надання усіх видів адміністративних послуг, передбачених чинним законодавством, Чемеровецька селищна рада прийняла рішення про участь у проекті U-LEAD Компонент 2 « Створення центрів надання адміністративних послуг та поліпшення поінформованості населення про місцеве самоврядування», що фінансується Європейським Союзом та Шведським агентством міжнародного розвитку (Sida) за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Виконавши умови проекту Чемеровецька селищна рада здобула перемогу та пройшла конкурсний  відбір для підписання Меморандуму. 14 березня 2017 року у місті Києві відбулося підписання угоди про партнерство між  Чемеровецьким селищним головою Олександром Собанем і компанією SKL International в особі Hakan Gustafsson. Фінансування проекту дасть можливість вирішити ряд нагальних питань для забезпечення функціонування ЦНАПу та віддалених робочих місць адміністраторів, зокрема, ремонт приміщень та придбання обладнання,  навчання фахівці.

Реалізація даного проекту дасть можливість забезпечити максимальну зручність для людей та створити доступні умови для отримання адміністративних послуг на території Чемеровецької селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь