A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Смак традицій. Гастроспадщина України

Дата: 11.12.2020 15:51
Кількість переглядів: 232

Учора художній керівник Чемеровецього центру культури, дозвілля та мистецтв  Вікторія Куца взяла участь у першій Всеукраїнській конференції «Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв», яка відбулась в онлайн-форматі на базі платформи Zoom.

Презентувала даний проєкт та ознайомила із структурою гастрономічної карти України директор Українського центру культурних досліджень Ірина Френкель. Про «Кулінарні маршрути Рівненщини» розповів Сергій Гемберг, заступник голови Рівненської ОДА.

Змістовними та пізнавальними були презентації кейсів регіонів України. А саме хочеться відзначити захоплюючий та емоційний виступ зіркового спікера Євгена Клопотенка, кулінарного експерта, дослідника української кухні, співзасновника та бренд-шеф ресторану «100 років тому вперед», автор проєкту CultFood, який презентував українську традиційну страву – борщ.

Дякуємо організаторам за отримані знання та досвід!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь