A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Розпочала роботу Кам’янець-Подільська окружна прокуратура

Дата: 25.03.2021 13:47
Кількість переглядів: 638

Відповідно до пункту 4 розділу ІІ «Прикінцеві і перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури» від 19.09.2019 № 113-IX наказом Генерального прокурора від 17.02.2021 № 40 визначено днем початку роботи окружних прокуратур 15 березня 2021 року.

Наказом Генерального прокурора від 17.02.2021 № 39 «Про окремі питання забезпечення початку роботи окружних прокуратур» затверджено перелік і територіальну юрисдикцію окружних прокуратур, а наказом Генерального прокурора від 17.02.2021 № 2ш затверджено їх структуру та штатну чисельність.

З урахуванням викладеного, з 15 березня 2021 року, виконання конституційних функцій прокуратури, а також повноважень, визначених Законом України «Про прокуратуру», іншими законодавчими актами, у межах територіальної юрисдикції Кам’янець – Подільського району забезпечується Кам’янець – Подільською окружною прокуратурою, в складі якої діє два відділи: Новоушицький відділ окружної прокуратури, який розташований за адресою: 32600, смт Нова Ушиця, вул. Українська, 19А та Чемеровецький відділ окружної прокуратури, який розташований за адресою: 31600, смт Чемерівці, вул. Ярослава Мудрого, 1.

Мешканці всіх територіальних громад району і в подальшому можуть звертатися зі своїми зверненнями (заявами та скаргами) до органів прокуратури за місцем роботи чи проживання.

Для того, аби подати звернення, заяву, скаргу тощо до органів прокуратури, громадяни можуть звертатися до представництв окружної прокуратури, які діють у всіх колишніх районних центрах на базі раніше існуючих місцевих прокуратур.

Прийом громадян та заяв від них, як і раніше, проводяться щоденно в робочий час у адміністративних приміщеннях колишніх прокуратур (з урахуванням обмежень, встановлених щодо особистого прийому на час карантину).    

         Електронні звернення та запити з сьогоднішнього для можна направляти на поштову адресу: 32300, м. Кам’янець-Подільський, вул. Драгоманова,11 або електронну адресу окружної прокуратури: для звернень - kampod_oprok@khmel.gp.gov.ua, для запитів - kampod_oprok_public@khmel.gp.gov.ua.

 Розгляд звернень і надалі проводитиметься відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян». 

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь