A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Про додаткові обмежувальні заходи

Дата: 02.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 496

Фото без описуСьогодні у зв'язку з загостренням поширення захворювань на коронавірусну хворобу COVID-19 на території громади, в оперативному режимі було зібрано та проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради.
Директор КНП «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Іван Лаврентьєв повідомив, що  через значний ріст захворюваності та переповнення денного стаціонару лікарні хворими, уже розгорнуто 20 додаткових ліжко місць.
Темпи росту хвороби підтвердив завідувач Чемеровецьким районним лабораторним відділенням Василь Мазур. За три місяці поточного року кількісний показник хворих майже досягає рівня захворюваності за весь минулий 2020 рік.
Саме тому, присутні одноголосно проголосували за прийняття протокольного рішення, яке вбачає ряд
додаткових заходів для протидії пандемії.

Керівникам відповідних підприємств, установ та організацій на території громади заборонити:

- здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема, перевезення пасажирів автобусних маршрутів у  режимі маршрутного таксі, приміському, міжміському сполученні в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу  і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

- проведення дискотек, роботу розважальних закладів, закладів громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) з організацією дозвілля, в тому числі проведення святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій, тощо.

- роботу закладів громадського харчування, крім надання послуг за  замовленням клієнтів на виніс та з харчування в готельному номері.

- діяльність суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, в яких:

     не  нанесено  маркування  для  перебування  в  черзі  з  дотриманням дистанції між клієнтами не менш як 1.5 метра:

     не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту органів дихання (захисні маски або респіратори) і  не здійснюється належний контроль за їх використанням:

      обслуговуються   покупці   без  одягнутих  засобів  індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот;

     не забезпечується  централізований збір використаних засобів індивідуального захисту в  окремі контейнери (урни).

          Термін: з 02.04.2021 року до послаблення карантину.

 

Заборонити торгівельну діяльність Чемеровецького ринку 07, 10, 14, 17 квітня та Зарічанського ринку - 11, 18 квітня.

 

Відділу культури та туризму селищної ради  спільно із суб'єктами
господарювання заборонити:

- приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів.

- проведення масових (розважальних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

- проведення релігійних заходів та відвідування культових споруд при неможливості обмежити кількість відвідувачів з розрахунку 1 особа на 10 кв.м споруди чи приміщення, а при проведенні релігійних заходів на відкритому повітрі, неможливості дотримання дистанції 1.5 м між відвідувачами.

     Термін : з 02.04.2021 року  до послаблення  карантину.

 

Відділу освіти, молоді та спорту селищної ради:

- в закладах загальної середньої освіти, ІРЦ, позашкільних установ організувати навчання у дистанційному форматі.

- провести роботу з батьками дітей, що відвідують ЗДО щодо максимально можливого обмеження відвідування цих закладів дітьми.

- організувати безумовне проведення температурного скринінгу відвідувачами ЗДО.

- заборонити приймати відвідувачів у спортивних залах.

    Термін : з 01.04.2021 року  до послаблення  карантину.

 

Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, крім установ та закладів, які надають фінансові, банківські та житлово-комунальні послуги, забезпечують охорону здоров’я, здійснюють продовольче забезпечення, зв’язок та комунікації, забезпечують функціонування інфраструктури, транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту,  встановити для працівників режим дистанційної (надомної) роботи.

Керівникам підприємств, установ, організацій та закладів, які надають фінансові, банківські та житлово-комунальні послуги, забезпечують охорону здоров’я, здійснюють продовольче забезпечення, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, забезпечують функціонування інфраструктури, транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, забезпечити безумовне дотримання карантинних заходів.

    Термін: з 02.04.2021 року до послаблення карантину.

 

Поліцейській дільниці №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області, мобільним оперативним групам оперативного штабу громади:

- посилити контроль за самоізоляцією контактних осіб.

- посилити поточний контроль на вулицях, у парках інших громадських місцях за дотриманням протиепідемічних заходів, проводити вибіркову перевірку документів, що посвідчують особу , перевірку дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на продовольчих ринках та ринках непродовольчої групи товарів , об’єктах торгівлі продовольчими групами товарів, аптеках тощо.

Термін: протягом карантину

 

     Поліцейській дільниці №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області, Чемеровецькому управлінню Держпродспоживслужби посилити контроль за дотриманням санітарного законодавства на ринках, об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів тощо.

    Термін: протягом карантину

 

Закликаємо всіх бути обережними, берегти своє здоров’я та здоров’я рідних.

Не нехтуйте правилами карантину!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь