A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Обговорили можливості зниження рівня незадекларованої праці

Дата: 26.05.2021 14:12
Кількість переглядів: 419

Фото без описуПід головуванням начальника Управління Держпраці у Хмельницькій Олександра Малюзіна з метою налагодження співпраці з питань зниження рівня незадекларованої праці та заборгованості з виплати заробітної плати проведено робочу нараду з органами місцевого самоврядування. Участь у нараді взяли представники органів місцевого самоврядування області та представники робочої групи щодо зниження рівня незадекларованої праці: Управління Держпраці у Хмельницькій області, Державної податкової служби, Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА, Пенсійного фонду України, Центру зайнятості, Федерації профспілок області. Представником від Чемеровецької селищної ради була головний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Тетяна Назарчук.

В ході робочої наради обговорено зміни до законодавства, згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання» від 04.03.2021. Зокрема, те, що підставою для здійснення позапланових заходів є звернення посадових ociб органів місцевого самоврядування про порушення суб’єктом господарювання вимог законодавства у випадках, коли право на подання такого звернення передбачено Законом.

Звернуто увагу присутніх на те, що посадові особи органів місцевого самоврядування, які подали безпідставне звернення про порушення суб’єктом господарювання вимог законодавства, несуть відповідальність, передбачену Законом. Повторне проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) за тим самим фактом, що був підставою для проведеного позапланового заходу державного нагляду, забороняється.

За результатами наради напрацьовано шляхи співпраці з органами місцевого самоврядування з врахуванням вищезазначених змін до законодавства, а також з питань зниження рівня незадекларованої праці та заборгованості з виплати заробітної плати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь