A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про проведення громадських обговорень

Дата: 12.05.2021 11:19
Кількість переглядів: 163

Повідомлення про проведення громадських обговорень проектів рішень Чемеровецької селищної ради щодо реорганізації Кочубіївської ЗОШ І-ІІ ступенів, Криківського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

  1. Найменування організатора громадського обговорення – відділ освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради.
  2. Мета: врахування думки жителів громади щодо проектів рішень Чемеровецької селищної ради по реорганізації закладів загальної середньої освіти.
  3. В Кочубіївській ЗОШ І-ІІ ступенів у 2020/2021 навчальному році  в  1-9 класах навчається 42 учні і тільки три класи є повними, оскільки в них навчається 5 і більше учнів. Наповнюваність учнями Криківського НВК в цьому навчальному році становить 38 учнів і тільки в чотирьох класах навчається більше 5-ти учнів. Мережа Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів налічує 47 учнів. Для 14 здобувачів освіти організоване навчання за індивідуальною формою (педагогічний патронаж), оскільки вони навчаються в класах до п’яти учнів.  Відповідно до освітніх програм, вище зазначених закладів, здобувачі освіти не в повному обсязі отримують знання, оскільки на вивчення навчальних предметів в початковій школі виділяється тільки 5 годин на тиждень, а в базовій 8.  Таке навчання не є ефективним. Головне – це якість знань, рівень підготовки учнів, вміння набути навиків спілкування в колективі однолітків, вчитися здобувати лідерські якості, мати можливість повноцінного розвитку своїх здібностей та творчої майстерності. Бо тільки у конкурентному учнівському середовищі є у дітей мотивація до кращих результатів у навчанні.
  1. Місце, час проведення громадських обговорень - відбудуться 19 травня 2021 року в Кочубіївській ЗОШ І-ІІ ступенів, 21 травня 2021 року в Чорнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів та 24 травня 2021 року в Криківському НВК о 14.00 год.
  2.  Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень) – відділ освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради, вул.Центральна,40, смт.Чемерівці, 31600, e-mail: chemotgosvita@i,ua, тел. (03859) 9-24-38.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 15 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

  1. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення - відділ освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради, вул.Центральна,40, смт.Чемерівці, 31600, e-mail: chemotgosvita@i,ua, тел. (03859) 9-24-38.
  2. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення  громадського обговорення – Качуріна Ірина Володимирівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь