A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Виїзна нарада на базі Бережанського старостату

Дата: 09.09.2021 16:27
Кількість переглядів: 376

Фото без описуРобоча зустріч зі старостами та начальниками відділів по важливих актуальних питаннях розпочалася з презентації території старостою Романом Котом, який розповів присутнім   про інфраструктуру села, ресурсний потенціал та перспективи його розвитку. 

 В ході реалізації запланованого порядку денного про результати проведення оповіщення в ході організації осіннього призову   доповів  Павло Джигун,   т.в.о. начальника другого відділення Кам'янець – Подільського територіального центру комплектування та соціальної підтримки .

Віктор Пелехацький,  директор Комунального некомерційного підприємства «Чемеровецький  центр первинної медико-санітарної  допомоги»      проаналізував стан проведення   імунізації різних категорій населення  проти   COVID-19.   

Начальники відділів апарату та виконавчих органів селищної ради  довели до присутніх інформацію про хід підготовки до опалювального сезону в закладах освіти, стан  виконання рішення сесії про взяття на баланс об»єктів системи питного водопостачання в населених пунктах громади, забезпечення ефективності використання енергоресурсів про забезпечення ефективності використання енергоресурсів,  про визначення земельних ділянок, придатних для заліснення, створення та діяльність  сім’ї патронатного вихователя тощо. Керуюча справами Жанна Народовець ознайомила з вимогами нових законодавчих актів з питань розвитку інституту старост.

Підсумки  наради підвів селищний голова Олександр Собань.

 Під час перебування у Бережанці учасники виїзної наради  моли можливість ознайомитися з  діяльністю місцевих об'єктів соціально-культурної сфери .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь