A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

проєкт від 20.09.2021 року

Дата: 20.09.2021 15:07
Кількість переглядів: 374

ПРОЄКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету    27.09.2021 року

 

 

 

  1. Про погодження проєкту рішення селищної ради «Про внесення змін до селищного бюджету Чемеровецької селищної ради на 2021 рік».
  2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.12.2020 року №42 «Про утворення комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради».
  3. Про утворення оперативного штабу з координації дій щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.
  4. Про затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Чемеровецької селищної ради.
  5. Про встановлення тарифу на  відшкодування собівартості опалення 1м2 житлової площі гуртожитку по вулиці Героїв Майдану, 6 смт Чемерівці за природній газ на опалювальний сезон 2021-2022 років.
  6. Про встановлення тарифу на теплову енергію ПП «Екогеологія» для потреб бюджетних установ (організацій) та комунальних підприємств селища Чемерівці, на четвертий квартал 2021 року.
  7. Про встановлення тарифу на теплову енергію ТзОВ «Гусятин-тепло1» для КНП «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Чемеровецької селищної ради на четвертий квартал 2021 року.
  8. Про встановлення вартості роботи техніки та наданих послуг Чемеровецького спеціалізованого лісогосподарського об’єднання «Агроліс».
  9. Про затвердження прейскуранту цін на платні послуги, що надаються виробничо-комерційним центром по наданню побутових послуг Чемеровецької селищної ради.
  10. Про затвердження прейскуранту цін на платні послуги, що надаються комунальним підприємством «Побутрадіотехніка» Чемеровецької селищної ради.
  11. Про  надання  дозволу на видалення аварійних та сухостійних зелених насаджень в населених пунктах Чемеровецької територіальної громади.
  12. Про розгляд заяви громадянки Блонської І.В. жительки смт Чемерівці, вулиця Наливайка, 1.
  13.   Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16  грудня 2020 року  № 33 «Про утворення  житлової  комісії  при виконавчому комітеті Чемеровецької  селищної ради».
  14. Про постановку на квартирний облік Гута Дмитра Вікторовича.
  15. Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу  житлового будинку з присадибною ділянкою в селі Бережанка по вулиці Лесі Українки, 3.
  16. Про надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна неповнолітньому Возному В.П.
  17. Про зміну адреси об'єкта нерухомого майна - житловому багатоквартирному будинку по вулиці Толстого смт Чемерівці. 
  18. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, що утворився в результаті поділу житлового будинку громадянина Коробчука А.О. по вулиці Станевського села Андріївка.
  19. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Гая О.С. по вулиці Гагаріна села Бережанка.
  20. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна -   житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина         Маслія В.П. по вулиці Бойка села Летава.
  21. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина     Каніщука  В.В. по вулиці Хмельницького Богдана села Степанівка.
  22. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна -   житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Корецького О.І. по вулиці Травнева села Хропотова.
  23. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна -   житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки      Жеребчук Л.М. по вулиці Центральна села Ямпільчик.
  24. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Івасишеної Н.М. по вулиці Незалежності села Біла.
  25. Про зміну адреси житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Кулішина В.В. по вулиці Перемоги села Кочубіїв.
  26. Про надання дозволу на розміщення банерної конструкції на боковій стіні багатоквартирного житлового будинку в смт Чемерівці по вул. Центральна, 25.
  27. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння

                   в с. Збриж по вул.  Незалежності, 22.

  1. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння

                  в с. Кугаївці по вул. Тітова, 49.

  1.  Різне.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь