A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Рішення від 10.11.2021 року

Дата: 10.11.2021 16:02
Кількість переглядів: 600

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету   10.11.2021 року

 

1. Про погодження проєкту рішення селищної ради «Про виконання селищного бюджету Чемеровецької селищної ради за 9 місяців 2021  року»

2. Про погодження проєкту рішення селищної ради «Про внесення змін до селищного бюджету Чемеровецької селищної ради на 2021 рік».

3. Про погодження статуту громадського формування з охорони громадського порядку на території Чемеровецької територіальної громади «ЗАХИСТ».

4. Про затвердження плану діяльності селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

5. Про внесення змін до рішення  виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради від 16 грудня 2020 №37 «Про утворення опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради».

6. Про внесення змін до рішення  виконавчого комітету селищної ради від  16 грудня 2020 року  №   36  «Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради»

7. Про надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна в інтересах малолітньої дитини Стецюк Д.І.

8. Про надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна в інтересах малолітньої дитини Ковальчук Є.В.

9. Про надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна в інтересах неповнолітньої дитини  Біньковської О.В.

10. Про постановку на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування, Чухрій Ганни Василівни.

11. Про затвердження собівартості обслуговування 1 м2 житлової площі гуртожитку по вул. Героїв Майдану, 6 смт Чемерівці КП «Комунсервіс» Чемеровецької селищної ради.

12. Про  надання  дозволу на видалення аварійних та сухостійних зелених насаджень в населених пунктах Чемеровецької територіальної громади.

13. Про внесення змін до рішення  виконавчого комітету селищної ради від 16 грудня 2020 року  № 43 «Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради».

14. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Хропотова, вул. Садова, 2

15. Про видачу дубліката свідоцтва на право власності на домоволодіння в с. Драганівка, вул. Клімова, 48

16. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - нежитловій будівлі громадянина Возного В. П. по вулиці Незалежності села Вишнівчик.

17. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Кухара С.В. по вулиці Дружби села Вишнівчик.

18. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина  Приймак О.С. по вулиці Перемоги села Жердя.

19. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Концунтейло Н.Д. по вулиці Садова села Жердя

20. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Крочі В.О. по вулиці Лісова села Свіршківці.

21. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Корначевського Н. М. по вулиці Українки Лесі села Свіршківці.

22. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки  Палилюлько О.М. по вулиці Зарічна села Демківці.

23. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Паламар С.В. по вулиці Яблонської села Летава.

24. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Фурмана П. О. по вулиці Української Армії смт Чемерівці.

25. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Кухара В. В. по вулиці Зарічна села Ямпільчик.

26. Про зміну адреси житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Гриба М.В. по вулиці Лесі Українки  села Чорна.

27. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянина Мандзюка Б.Б. по вулиці Героїв Майдану села Завадівка.

28. Про присвоєння  адреси об'єкту нерухомого майна - житловому будинку з надвірними будівлями та спорудами громадянки Яшиної Н.І. по вулиці Центральній села Гайове.

29. Про зміну адреси гаража громадянина Гончара М.І. по вулиці Кухара А. смт Чемерівці.

30. Про списання приватного житлового фонду громадянина Годованюка П.М. по вулиці Поповича села Нова Гута.

31. Про обстеження нежитлової будівлі по вулиці Дружби села Демківці

32. Про надання дозволу громадянці Кривов’яз Л.І. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

33. Про надання дозволу громадянину Лупійчуку О.П. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

34. Про надання дозволу громадянину Тарасевичу Р.М. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

35. Про надання дозволу громадянину Джурбію О.С. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

36. Про надання дозволу громадянину Осадчуку Р.О. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

37. Про надання дозволу громадянину Білоконю С.М. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

38. Про надання дозволу громадянину Білоконю С.М. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

39. Про надання дозволу громадянину Білоконю С.М. на встановлення тимчасової споруди по вулиці Гусятинське шосе смт Чемерівці

39. Різне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь