A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 06.01.2022 11:31
Кількість переглядів: 1027

Фото без описуЧемеровецька селищна рада Кам'янець-Подільського району Хмельницької області проводить громадське обговорення кандидатури старости Хропотівського старостинського округу Чемеровецької селищної ради відповідно до Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) щодо кандидатур старост в старостинських округах Чемеровецької територіальної громади.

Селищний  голова вносить на розгляд жителів с. Хропотова  на посаду старости Хропотівського старостинського округу Чемеровецької селищної ради кандидатуру ШВИДКОГО Анатолія Миколайовича.

      Розпорядження від 05.01.2022 року №6/2022-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в Хропотівському  старостинському окрузі  Чемеровецької територіальної громади» розміщено на офіційному вебсайті Чемеровецької селищної ради: https://gromada.org.ua/gromada/chemerovecka//

      Громадське слухання на території Хропотівського старостинського округу відбудеться  14 січня 2022 року о 10.00 за адресою: с.Хропотова, вул. Бронислава Мельника, 3.

 

      Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Хропотівського старостинського округу Чемеровецької селищної ради можуть використати поштову адресу: 31601, вул. Центральна, буд.40, смт Чемерівці, або електронну адресу: rada_chemotg@ukr.net

       Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости:  9-10-60.

         Жителям Хропотівського старостинського округу Чемеровецької селищної ради для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь