A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

!!! УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 01.03.2022 19:58
Кількість переглядів: 487

 

Для безперебійної виплати пенсій та грошових допомог напрацьовано альтернативні способи виплати на час дії воєнного стану.

Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області повідомляє, що Уряд ухвалив альтернативні способи виплати пенсій та грошових допомог під час воєнного стану на випадок збоїв у роботі тої чи іншої банківської установи, а також для переміщених осіб, які отримують пенсію через поштового оператора. Вони дозволять забезпечити безперебійність у здійсненні виплат пенсій та соціальних допомог.

Зокрема, Уряд ухвалив постанову «Про особливості виплати та доставки пенсій, грошових допомог на період введення воєнного стану».

Вона передбачає наступне:

? Якщо певний уповноважений банк не зможе здійснювати виплату пенсій та грошових допомог, то люди зможуть отримати належні їм виплати у будь-якому відділенні АТ «Ощадбанку» як грошовий переказ без відкриття рахунку.

Цей механізм за потреби запрацює автоматично, людині для отримання пенсії або допомоги необхідно буде звернутись до будь-якого відділення АТ «Ощадбанк» з паспортом та довідкою про присвоєння РНОКПП (індивідуального податкового номера).

? Якщо людина отримує пенсію та/або грошову допомогу через АТ «Укрпошта» за місцем проживання, і вимушена була через небезпеку змінити фактичне місце проживання, то вона також зможе отримати їх у відділеннях АТ «Ощадбанку» як грошовий переказ без відкриття рахунку.

? Встановлено також можливість продовження строків виплати пенсій у разі виникнення обставин, що унеможливлюватимуть виплату у визначені дати.

Для цього їй необхідно звернутись до сервісних центрів Пенсійного фонду України в області (якщо це одержувач пенсії) або до органів соціального захисту населення (якщо це одержувач грошових допомог).

 

Необхідні роз’яснення та консультації про порядок отримання пенсій та грошових виплат у вигляді грошових переказів через банк мешканці Хмельницької області можуть отримати за номером «гарячої» телефонної лінії – 0800501583 та через особистий електронний кабінет на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь