A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Вступ-2022: роз'яснення

Дата: 12.04.2022 08:37
Кількість переглядів: 244

Як уже повідомлялося раніше, у межах вступної кампанії 2022 року передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ) у комп’ютерному форматі.

Це випробування міститиме три блоки завдань: з української мови, з математики та з історії України. За виконання кожної складової тесту учасник після завершення тестування отримає окремий результат. Завдання НМТ відповідатимуть змісту програм ЗНО з навчальних предметів і будуть аналогічними до використовуваних у ЗНО.

Нещодавно команда Український центр оцінювання якості освіти розповіла про особливості блоку НМТ з української мови. Усього в блоці буде 20 завдань, з-поміж яких 15 завдань з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох або п’яти варіантів та 5 завдань на встановлення відповідності (потрібно встановити по 4 «логічні пари»). Завдань, які передбачають надання письмової розгорнутої чи короткої відповідей, в НМТ не буде, як не буде й завдань з української літератури.

Сьогодні у Центрі оцінювання якості освіти розповіли про НМТ з математики. Зміст завдань НМТ з математики також буде відповідати чинній програмі ЗНО з математики, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії, які вивчалися у шкільному курсі.

Усього в блоці з математики буде 20 завдань, з-поміж яких 14 завдань з вибором однієї правильної відповіді з п’яти запропонованих варіантів, 4 завдання на встановлення відповідності (потрібно встановити по 3 «логічні пари») та

2 завдання відкритої форми з короткою відповіддю (неструктуровані завдання). Завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю на випробуванні не буде.

Детальнішу інформацію про блок НМТ з історії України озвучать уже найближчим часом, а до кінця місяця Український центр оцінювання якості освіти має підготувати демонстраційний варіант мультипредметного тесту, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь