A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Станом на 13 травня ситуація на території громади стабільна та керована

Дата: 13.05.2022 13:05
Кількість переглядів: 243

Фото без описуВпродовж тижня усі підприємства критичної інфраструктури та комунальні установи забезпечували виконання функцій у штатному режимі. У стаціонарі Чемеровецької багатопрофільної лікарні сьогодні перебуває 127  хворих,  з них 10 переселенців, захворювань на COVID не виявлено.  За останню добу поступило  3 хворих, що одержали травми під час ДТП. Стан дотримання громадського порядку та криміногена ситуація контролюється  правоохоронними органами. 

 Чисельність вимушено переміщених, що  проживають у наших населених пунктах, становить 2469 осіб, з них 758 дітей.  Заклади загальної середньої освіти в плановому режимі наближаються до завершення поточного навчального року. Соціальна підтримка надається усім, хто того потребує.

Селищною радою направлено на Хмельницьку військову адміністрацію інформацію щодо 298 власників  помешкань, які подали заяви на компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб. Від загальної чисельності  193 одержать допомогу з донорських коштів від міжнародних фондів, бо прихистили людей пільгових категорій.

        Продовжує активно працювати волонтерський рух Чемеровеччини. На продовольчому напрямку –  в основному готуються консерви та страви тривалого зберігання. Мистецький фронт цього тижня ознаменувався результатами благодійного концерту, ініційованого відділом культури та туризму - зібрані кошти у сумі  21800 гривень спрямовано на придбання безпілотних літальних апаратів військового призначення для Збройних Сил України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь