Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Яскравий день – яскраві діти!

Дата: 01.06.2022 16:01
Кількість переглядів: 253

Фото без описуОсь і завершився 2021-2022 навчальний рік. 1 червня літо стартувало Днем дитинства. Щороку, за гарною традицією ми відмічаємо тих дітей, які своєю працею досягли вагомих результатів у навчанні, спорті, мистецтві. У зв’язку із ситуацією, що склалася, усі нагороди наші діти отримали в навчальних закладах.   Але про окремих з них хочемо розказати.

Загалом 178 школярів стали призерами ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. З них 36 отримали дипломи І ступеня і представляли Чемеровецьку громаду під час ІІІ етапу, який проходив у м. Хмельницький. З обласного етапу привезли 11 призових місць, серед яких заслужена перемога - І місце з математики учня 7 класу Чемеровецького НВК №1 Кульпінського Назара. На визнання заслуговують Худа Богдана, Собіщанська Яна (Чемеровецький НВК №1), Полянський Олександр, Пагор Максим (Чемеровецький НВК №2), Зубик Михайло (Летавський ліцей), Кушнір Ганна (Вишнівчицький ліцей), Овчар Надія (Свіршковецька ЗОШ І-ІІІ ст.), які здобули по два-три призових місця в обласних олімпіадах.

Також, успіх супроводжував наших школярів і під час участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Історія України та державотворення» - три призових місця (Остафійчук Олеся – Черчецька ЗОШ І-ІІІ ст., Уланівська Вікторія – Свіршковецька ЗОШ І-ІІІ ст., Коробчук Олександра – Бережанська філія Чемеровецький НВК №1). Участь Зубика Михайла (Летавський ліцей) та Грисик Олександри (Чемеровецький НВК №1) в конкурсі – захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, який проходив на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості принесла два третіх місця. Всього було подано сім наукових робіт, зокрема дві з Летавського ліцею, по одній із Більської, Свіршковецької, Черчецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чемеровецьких закладів №1 і №2. В Інтернет-олімпіаді з математики наші школярі здобули три дипломи ІІ ступеня – Драпата Руслана та Полянський Олександр з Чемеровецького НВК №2, Яцковський Богдан з Чемеровецького НВК №1, Гривнак Ярослав – Кугаєвецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Гучно про себе заявили вихованці секції боксу Чемеровецької ДЮСШ Росецька Вікторія, яка здобула золоту медаль у міжнародному турнірі «Кубок Балтійського моря», що проходив у Німеччині в квітні 2022 року. А Кочерга Тимур - виборов в даному турнірі бронзову медаль.

Підводячи підсумки за 2021/2022 навчальний рік, Чемеровецька школа мистецтв може пишатися багатьма творчими, обдарованими та талановитими учнями.

Найкращі діти мистецького простору проявили себе в конкурсах різних рівнів. Учениці Богдана Горбач та Олександра Коробчук стали лауреатами першого та другого ступенів ІІ Міжнародного конкурсу музично-теоретичних дисциплін «Евріка», Міжнародного благодійного фестивалю мистецтв «Таланти країни», Всесвітнього благодійного конкурсу за підтримки Національної Спілки музичних діячів Польщі «Україна моя родина».

Сінькова Анастасія, хоровий колектив «Мажорики», Чех Костянтин, Ковальчук Єлизавета та театральний колектив «Зірочки» отримали дипломи лауреатів І ступеня на Всесвітньому марафоні обрядових пісень 2022.

Полудняк Аделіна, Собань Поліна, Кравець Дар’я, Савчук Дарина (художнє відділення) – І премії Міжнародного конкурсу мистецтв «SOLOVIOV ART» Краків – Київ.

Біла Ангеліна отримала Гран-прі в Міжнародному фестивалі мистецтв «YULA ART FEST».

Поплавський Назар – 1 місце у Всеукраїнському конкурсі «Муза родом з дитинства» .

Сосновська Анастасія – дипломант 1 премії Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Зимова казка».

Попереду літо, а це пора канікул, тому попри всі обставини хай у кожного складається все якнайкраще і збудеться бажане. Одинадцятикласників, які бажають продовжити навчання  чекає випробування у вигляді національного мультипредметного тесту, що поєднав у собі завдання з української мови, історії України та математики. В усіх інших школярів 1 червня в День захисту дітей розпочнуться літні канікули. Бажаємо усім Перемоги та щасливого відпочинку!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь